Vitrineskabe

Hos Snedkeriet Camillo & Frue bygger vi æstetiske vitrineskabe, som kan bestå i mange generationer. Skabet bygges fra bunden, så du kan få præcis det udtryk, du ønsker dig – og som matcher dit hjem.

Kontakt os nuSe tidligere arbejde

Vi bygger dit nye vitrineskabe, så de matcher dine ønsker og dit hjem - og kan bestå i flere generationer.

Et vitrineskab er et smukt møbel, der giver dig mulighed for at udstille porcelæn, interiør og andre nipsgenstande, som fortjener en synlig plads i hjemmet. Vitrineskabet opbygges efter standardskabe – på samme måde som vores bogreoler.

Du har i høj grad selv indflydelse på, hvordan vitrineskabet skal ende med at se ud – eksempelvis hvor mange hylder der skal indsættes. Vitrineskabet opsættes klar til maler. Du kan vælge selv at stå for malerarbejdet eller at anvende vores maler. Farvevalg er helt op til dig og giver dig mulighed for at sætte dit personlige præg på vitrineskabet

Unikke skabe tilpasset din bolig

Vi gør os umage, og vi går op i kvalitet. Derfor udarbejder vi alle vores løsninger i hånden, så de passer til netop dit hjem.

Smukke skabe til ethvert budget

Vi går op i design og godt håndværk, og vi har sans for de små subtile detaljer, der gør, at vores produkter skiller sig ud.

Uovertruffen kvalitet

Vi forvandler rum med manglende opbevaringsmuligheder til æstetiske designløsninger, der passer til dit hjem.

Se vores vitrineskabe

Vitrineskabe er en praktisk og flot opbevaringsløsning, der skaber funktionel opbevaring og bliver en del af indretningen i hjemmet. Herunder kan du se billeder af det arbejde, vi tidligere har udført.

Vi gør os umage og bruger kun de absolut bedste materialer på markedet - og det afspejler sig i det endelige resultat.

Snedkeriet Camillo & Frue er et mindre familieejet snedkeri med produktion i Vedbæk. Virksomheden blev etableret i 2018, og siden da har vi arbejdet med diverse snedkerprojekter for forskellige kunder. Vores spidskompetencer er vitrineskabe, bogreoler, radiatorskjulere og skabsløsninger, der alle sammen skaber funktionalitet samt tilføjer design og eksklusivitet i dit hjem. Vi beskæftiger os ligeledes med andre opgaver som f.eks. snedkererede trappesikringer og opsætning af køkkener.

Få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere?

Vi giver altid et uforpligtende tilbud på vitrineskabe, der matcher dit hjem. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan realisere dine drømme.

Få et uforpligtende tilbudBesøg os på Instagram