Reoler

Vi bygger skræddersyede bogreoler med udgangspunkt i simplicitet, funktionalitet og æstetik. Du får en praktisk reol til opbevaring, men tilføjer samtidig et spændende designelement til dit hjem.

Kontakt os nuSe tidligere arbejde

Få en indbygget og skræddersyet bogreol efter dine ønsker, som løfter det æstetiske udtryk i dit hjem.

Vores reoler er den perfekte løsning til dig, der ønsker praktisk opbevaring i kombination med æstetisk design, der passer perfekt ind i dit hjem. Vi bygger din nye reol og integrerer den i rummet, så det ligner, at den altid har været i dit hjem.

Vi kan bygge reoler omkring dørhuller, vinduer og andre skævheder i rummet, så de bliver gemt væk. Det er helt op til dig, hvordan opdelingen af reolen skal være, så du har i høj grad indflydelse på, hvordan slutresultat ender med at blive.

Uanset, om du skal bruge din nye reol til opbevaring af bøger eller ønsker plads til en lampe, vase eller nipsgenstande, kan vi realisere dine ønsker. Med vores reoler udnytter du pladsen i din bolig på den mest optimale måde, samtidig med at du skaber værdi for boligen og løfter det æstetiske udtryk.

Materialer af højeste kvalitet

Vi anvender udelukkende materialer af højeste kvalitet. Det betyder, at du får en smuk og funktionel reol, som kan bestå i flere generationer.

Reoler, der matcher dit hjem

Når du vælger os, får du i høj grad mulighed for at sætte dit eget præg på din reolløsning. Vi kan lave præcis den reol, du ønsker dig.

Design ud fra dine ønsker

Uanset, om du ønsker en bogreol eller en reol med plads til lamper, vaser og andre nipsgenstande, sørger vi for, at reolen matcher dit behov.

Se vores reoler

Vi bygger æstetiske og funktionelle reoler, som matcher i dit hjem. Reolerne er indbyggede, så de fremstår som en integreret del af hjemmet. Herunder kan du se billeder af det arbejde, vi tidligere har udført.

Vi gør os umage og bruger kun de absolut bedste materialer på markedet - og det afspejler sig i det endelige resultat.

Snedkeriet Camillo & Frue er et mindre familieejet snedkeri med produktion i Vedbæk. Virksomheden blev etableret i 2018, og siden da har vi arbejdet med diverse snedkerprojekter for forskellige kunder. Vores spidskompetencer er vitrineskabe, bogreoler, radiatorskjulere og skabsløsninger, der alle sammen skaber funktionalitet samt tilføjer design og eksklusivitet i dit hjem. Vi beskæftiger os ligeledes med andre opgaver som f.eks. snedkererede trappesikringer og opsætning af køkkener.

Få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere?

Vi giver altid et uforpligtende tilbud på reolløsninger, der matcher dit hjem. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan realisere dine drømme.

Få et uforpligtende tilbudBesøg os på Instagram