Snedkeriet Camillo & Frue

Vi er en familieejet snedkervirksomhed med fokus på unikke produkter af høj kvalitet. Virksomheden har eksisteret siden 2018, og vores specialområde er skabsløsninger, radiatorskjulere, bogreoler samt vitrineskabe.

Kontakt os nuSe vores ydelser
Kvalitet frem for alt

Hos Snedkeriet Camillo og Frue bygger vi æstetiske opbevaringsløsninger med sans for de små detaljer, der gør den store forskel.

Snedkeriet Camillo & Frue er et mindre familieejet snedkeri med produktion i Vedbæk. Virksomheden blev etableret i 2018, og siden dengang har vi arbejdet med snedkerarbejde for en lang række forskellige kunder. Vores spidskompetener er vitrineskabe, bogreoler, radiatorskjulere og skabsløsninger, men vi beskæftiger os også med andre opgaver som trappesikringer og køkkener.

Vi brænder for at forvandle rum med manglende opbevaringsmuligheder til rum med æstetiske designløsninger med udgangspunkt i høj kvalitet. Vi har sans for detaljerne, og vi anvender udelukkende de bedste materialer på markedet, hvorfor vores løsninger kan bestå i mange generationer. Når du vælger os, får du unikke designløsninger, der tager udgangspunkt i dine idéer og som matcher dit hjem.

Håndlavet snedkerarbejde

Vi gør os umage, og vi går op i kvalitet. Derfor udarbejder vi alle vores løsninger i hånden, så de passer til netop dit hjem.

Æstetiske snedkerløsninger

Vi går op i design og godt håndværk, og vi har sans for de små subtile detaljer, der gør, at vores produkter skiller sig ud.

Unikke løsninger til dit hjem

Vi forvandler rum med manglende opbevaringsmuligheder til æstetiske designløsninger, der passer til dit hjem.

Skabsløsninger

Vores skabe giver dig praktisk og funktionel opbevaring, samtidig med at de tager højde for rummet og dets individuelle udtryk.

Læs mere

Bogreoler

Vores reoler er den perfekte løsning, hvis du ønsker at kombinere praktisk opbevaring med et æstetisk og unikt touch.

Læs mere

Radiatorskjuler

Skjul de knap så pæne radiatorer med en skræddersyet radiatorskjuler i et unikt design, der matcher dit hjem.

Læs mere

Vitrineskabe

Vores vitrineskabe er bygget op fra bunden med fokus på æstetik og funktionalitet. De er holdbare og kan gå i arv.

Læs mere