Køkken

Du kan genbruge dine gamle køkkenskabe og give dem nyt liv med nye fronter. Vi kan også opsætte køkkener eller bygge køkkener helt fra bunden, hvis du ønsker en fuld snedkereret løsning.

Kontakt os nuSe tidligere arbejde

Skal du have nyt køkken, eller trænger dit nuværende køkken til en opdatering?

Gamle køkkenskabe behøver ikke være til spild. Der er mange muligheder for at opgradere dit eksisterende køkken, eller udskifte det på en billigere måde, ved for eksempel af opsætte Ikea skabsmoduler og så få snedkereret fronter på.

Solide materialer

Vi anvender udelukkende materialer af højeste kvalitet. Du får derfor et funktionelt og æstetisk køkken, der holder.

En nem og æstetisk løsning

Vi kan opgradere dine gamle skabe, så de ser ud som nye – eller bruge IKEA-skabsmoduler med snedkererede fronter.

Udgangspunkt i dit hjem

Vi lytter til og lader os inspirere af dine ønsker, når vi opgraderer dit køkken, så du får en løsning, der matcher dit hjem.

Se vores køkkener

Vil du se de løsninger, vi tidligere har lavet? Herunder kan du se en række eksempler på de køkkenløsninger, som vi er allermest stolte af.

Vi gør os umage og bruger kun de absolut bedste materialer på markedet - og det afspejler sig i det endelige resultat.

Snedkeriet Camillo & Frue er et mindre familieejet snedkeri med produktion i Vedbæk. Virksomheden blev etableret i 2018, og siden da har vi arbejdet med diverse snedkerprojekter for forskellige kunder. Vores spidskompetencer er vitrineskabe, bogreoler, radiatorskjulere og skabsløsninger, der alle sammen skaber funktionalitet samt tilføjer design og eksklusivitet i dit hjem. Vi beskæftiger os ligeledes med andre opgaver som f.eks. snedkererede trappesikringer og opsætning af køkkener.

Få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere?

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på opgradering af dit køkken. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan realisere dine drømme.

Få et uforpligtende tilbudBesøg os på Instagram