Radiatorskjulere

Slip for at se på de knap så pæne radiatorer i hjemmet med en skræddersyet radiatorskjuler i det design, du ønsker – og som matcher indretningen i dit hjem.

Kontakt os nuSe tidligere arbejde

Få bygget en skræddersyet radiatorskjuler, som efterfølgende monteres i dit hjem.

Hos Snedkeriet Camillo & Frue bygger og monterer vi radiatorskjulere. Vi bygger radiatorskjulerne på vores eget værksted, hvorefter de monteres i dit hjem. Fronterne bliver monteret med magneter, så de er nemme at afmontere efterfølgende, hvis du eksempelvis skal indstille på termostaten, eller når du skal gøre rent.

Vores radiatorskjulere bygges af kvalitetsmaterialer, så de kan bestå i flere generationer. Radiatorskjuleren opsættes, så de er klar til at blive malet. Du kan vælge selv at stå for malerarbejdet eller anvende vores maler.

Solide materialer

Vi anvender udelukkende materialer af højeste kvalitet. Du får derfor en radiatorskjuler, som kan bestå i mange år.

En nem og æstetisk løsning

Vi bygger din radiatorskjuler på vores eget værksted, hvorefter vi kommer hjem til dig og monterer den – nemt og praktisk.

Mal selv og spar penge

Du vælger selv, om vi skal male din radiatorskjuler, eller om du selv vil stå for arbejdet, hvis du vil spare penge.

Se vores radiatorskjulere

En radiatorskjuler er en smart og æstetisk løsning for dig, der ønsker at skjule radiatorerne i hjemmet. Herunder kan du se billeder af det arbejde, vi tidligere har udført.

Vi gør os umage og bruger kun de absolut bedste materialer på markedet - og det afspejler sig i det endelige resultat.

Snedkeriet Camillo & Frue er et mindre familieejet snedkeri med produktion i Vedbæk. Virksomheden blev etableret i 2018, og siden da har vi arbejdet med diverse snedkerprojekter for forskellige kunder. Vores spidskompetencer er vitrineskabe, bogreoler, radiatorskjulere og skabsløsninger, der alle sammen skaber funktionalitet samt tilføjer design og eksklusivitet i dit hjem. Vi beskæftiger os ligeledes med andre opgaver som f.eks. snedkererede trappesikringer og opsætning af køkkener.

Få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere?

Vi giver altid et uforpligtende tilbud på radiatorskjulere, der matcher dit hjem. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan realisere dine drømme.

Få et uforpligtende tilbudBesøg os på Instagram