Skabsløsninger

Indbyggede skabe er en praktisk og flot opbevaringsløsning, der skaber funktionel opbevaring og bliver en del af indretningen i hjemmet.

Kontakt os nuSe tidligere arbejde

Vi  bygger æstetiske og funktionelle skabsløsninger med unikke detaljer, der matcher dit hjem.

Indbyggede skabe er en praktisk og flot opbevaringsløsning, der er med til at hæve æstetikken i hjemmet. Vores skabe er unikke, men tager højde for designet i dit hjem, så du er sikker på, at det matcher.

Vi udarbejder låger i mange forskellige designs, og du kan få en skabsløsning, som matcher lige præcis din indretningsstil – og tilmed til en fair pris, som ikke vælter budgettet. Vores skabe bygges over standardmoduler, som gør at prisen er attraktiv, samtidig med at det gør det muligt at skræddersy skabet indvendigt. Du vælger selv indmad, så det passer lige netop til dine behov og ønsker.

Unikke skabe tilpasset din bolig

Vi gør os umage, og vi går op i kvalitet. Derfor udarbejder vi alle vores løsninger i hånden, så de passer til netop dit hjem.

Smukke skabe til ethvert budget

Vi går op i design og godt håndværk, og vi har sans for de små subtile detaljer, der gør, at vores produkter skiller sig ud.

Uovertruffen kvalitet

Vi forvandler rum med manglende opbevaringsmuligheder til æstetiske designløsninger, der passer til dit hjem.

Se vores skabsløsninger

Indbyggede skabe er en praktisk og flot opbevaringsløsning, der skaber funktionel opbevaring og bliver en del af indretningen i hjemmet. Herunder kan du se billeder af det arbejde, vi tidligere har udført.

Vi gør os umage og bruger kun de absolut bedste materialer på markedet - og det afspejler sig i det endelige resultat.

Snedkeriet Camillo & Frue er et mindre familieejet snedkeri med produktion i Vedbæk. Virksomheden blev etableret i 2018, og siden da har vi arbejdet med diverse snedkerprojekter for forskellige kunder. Vores spidskompetencer er vitrineskabe, bogreoler, radiatorskjulere og skabsløsninger, der alle sammen skaber funktionalitet samt tilføjer design og eksklusivitet i dit hjem. Vi beskæftiger os ligeledes med andre opgaver som f.eks. snedkererede trappesikringer og opsætning af køkkener.

Få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere?

Vi giver altid et uforpligtende tilbud på skabsløsninger, der matcher dit hjem. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan realisere dine drømme.

Få et uforpligtende tilbudBesøg os på Instagram