Øvrigt snedkerarbejde

Hos Snedkeriet Camillo & Frue arbejder udfører vi stort set alle former for snedkerarbejde. Vores spidskompetencer er skabsløsninger, radiatorskjulere, bogreoler og vitrineskabe, men vi beskæftiger os også med andre opgaver såsom trappesikringer og køkkener.

Kontakt os nuSe tidligere arbejde

Vi udarbejder alt fra radiatorskjulere og vitrineskabe til køkkener og gulve med udgangspunkt i dine ønsker.

Har du et ønske om et skræddersyet snedkermøbel, som befinder sig udenfor de kategorier, du finder her på hjemmesiden? Så kan vi med garanti hjælpe dig med at realisere dine drømme alligevel.

Vi udarbejder alt fra radiatorskjulere og vitrineskabe til køkkener og gulve med udgangspunkt i dine ønsker og idéer. Når du vælger Snedkeriet Camillo og Frue, kan du være sikker på, at du får et holdbart produkt, som kan holde i mange år fremadrettet. Kontakt os i dag for at høre mere omkring dine muligheder.

Håndlavet snedkerarbejde

Vi gør os umage, og vi går op i kvalitet. Derfor udarbejder vi alle vores løsninger i hånden, så de passer til netop dit hjem.

Æstetiske snedkerløsninger

Vi går op i design og godt håndværk, og vi har sans for de små subtile detaljer, der gør, at vores produkter skiller sig ud.

Unikke løsninger til dit hjem

Vi forvandler rum med manglende opbevaringsmuligheder til æstetiske designløsninger, der passer til dit hjem.

Se vores tidligere arbejde

Vi går op i god kvalitet, og du kan være sikker på, at du får en æstetisk og funktionel løsning, uanset hvilken løsning du skal have lavet. Herunder kan du se billeder af det arbejde, vi tidligere har udført.

Vi gør os umage og bruger kun de absolut bedste materialer på markedet - og det afspejler sig i den endelige resultat.

Snedkeriet Camillo & Frue er et mindre familieejet snedkeri med produktion i Vedbæk. Virksomheden blev etableret i 2018, og siden da har vi arbejdet med diverse snedkerprojekter for forskellige kunder. Vores spidskompetencer er vitrineskabe, bogreoler, radiatorskjulere og skabsløsninger, der alle sammen skaber funktionalitet samt tilføjer design og eksklusivitet i dit hjem. Vi beskæftiger os ligeledes med andre opgaver som f.eks. snedkererede trappesikringer og opsætning af køkkener.

Få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere?

Vi giver altid et uforpligtende tilbud på snedkeropgaver, som er tilpasser dit hjem og dine ønsker. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – eller besøg vores Instagram for at se flere eksempler på vores tidligere arbejde.

Få et uforpligtende tilbudBesøg os på Instagram